Sov Gott med Vyssanlull



"Vid 4 månaders ålder bör de flesta bebisar sova allt längre perioder på natten"... Det läste jag någonstanns, minns inte var, men VAR hittar man de bebisar som sover av sig själv långa perioder på natten? Min bebis (snart 4 månader) gör det då INTE. Han vaknar varannan timme...

Om man har tur räcker det att man gungar honom lite i hans spjälsäng, som vi har skruvat på denna FANTASTISKA uppfinning på. Jag bara sträcker ut armen, knuffar lite på spjälsängen i mörkret,och vips så somnar han igen. Magi!

Vyssanlulltassar finns i flera olika märken och färger, och de fungerar likadant och ser i princip lika dana ut. Google and you shall find.. ;)

"Vyssanlull gör det möjligt att vagga barnsängen! En helsvensk uppfinning som skruvas fast under spjälsängen och därmed gör det möjligt att vagga barnet till sömns i alla riktningar. Fjädrarna är anpassade i styrka för att inte vara för mjuka eller för hårda och har mjuka tassar som skydd för golvet under. Vyssanlull moteras enkelt fast med hjälp av fyra medföljande skruvar och kan sättas fast på alla träsängar."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0