Mår du illa? Sea-Band och salta kex!Många mår illa när de är gravida, speciellt i början, men sedan avtar det ofta. Sämst mår man ofta på morgonen, direkt innan man stiger upp i sängen, och ett knep som många tipsar om är att äta ett salt kex INNAN du reser dig upp. Minns inte varför det ska fungera, men tydligen gör det det.

Ett annat knep, som ska funka hela dagen lång är Sea-Band. Sea-band finns att köpa bland annat på Apoteket, och så här skriver dom: "Sea-Band är ett akupressurarmband mot/lindrar illamående vid graviditet och åksjuka. Armbandets funktion bygger på tryck mot akupressurpunkten P6. Armbandet som är tillverkat i ett elastiskt textilmaterial, har en påsydd plastkula som trycker ner och stimulerar en akupressurpunkt, P6 som sitter på underarmens insida. Sea-Band används på båda handlederna."

Jag mådde ganska illa ett par veckor i början av graviditeterna, men fick aldrig tummarna loss att köpa varken kex eller Sea-Band, så jag kan varken säga Bu eller Bä om hur funktionsdugligt det är. Men jag har hört rykten om att det fungerar ganska bra! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0